Membri Grupuri Anunturi Stiri Articole Evenimente Sites _bx_forums Chat Despre Noi Ajutor
  •  
 
 
Termeni de Utilizare

STOMATOLOGI ROMANIA este un site social destinat stomatologiei, care permite membrilor sai sa creeze profile personale unice online pentru a putea comunica cu alti colegi si a pune in discutie toate ideile legate de acest domeniu. De asemena va ofera ocazia sa faceti cunostinta cu medici, asistente, tehnicieni, studenti din toata tara. Serviciul este operat de STOMATOLOGI ROMANIA. Folosind site-ul STOMATOLOGI ROMANIA sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare (cu acest "Acord"), fie ca v-ati inregistrat sau nu ca membru ("Membru"). Daca doriti sa deveniti Membru, sa comunicati cu ceilalti Membrii si sa folositi Serviciile oferite de STOMATOLOGI ROMANIA ("Servicii"), va rugam cititi acest Acord si confirmati acceptul dumneavoastra urmarind instructiunile din procesul de Inscriere.

 

Prezentul acord stabileşte termenii din punct de vedere juridic pentru utilizarea de către dvs. a site-ului şi statutul tau de membru in Serviciu .
STOMATOLOGI ROMANIA poate modifica prezentul acord din când în când iar aceste modificari vor fi postate la timpul potrivit de catre STOMATOLOGI ROMANIA. Sunteti de acord sa va dati acceptul la orice schimbare a acestui Acord cand folositi Serviciul dupa postarea oricarei asemenea modificari. Acest Acord include polita pentru folosirea acceptabila si continutul postat pe site-ul STOMATOLOGI ROMANIA, drepturile dumneavoastra, obligatiile si restrictiile cu privire la folosirea de catre dumneavoastra a Site-ului si a Serviciilor si Polita de Intimitate a site-ului STOMATOLOGI ROMANIA.

 

Va rugam alegeti cu atentie informatiile pe care le postati pe STOMATOLOGI ROMANIA si pe cele pe care le furnizati altor Membrii. Orice poza postata de dumneavoastra nu trebuie sa contina nuditate, violenta, or motive de ofensare a subiectului. Informatiile furnizate de alti Membrii ai site-ului STOMATOLOGI ROMANIA (de exemplu, in Profilul lor) pot contine date sau materiale imprecise, improprii sau chiar ofensatoare (in acest caz va rugam insistent sa semnalati conducera site-ului). STOMATOLOGI ROMANIA nu isi asuma nicio responsabilitate si nicio raspundere pentru aceste materiale, dar isi asuma dreptul ca in masura semnalarii acestor situatii sa ia masurile necesare pentru indepartarea lor.

 

STOMATOLOGI ROMANIA isi rezeva dreptul, in propria discretie, sa rejecteze, sa refuze sa posteze sau sa stearga orice postare a dumneavoastra (incluzand email-uri) , sau sa restrictioneze, suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la toate sau la oricare din partile Site-ului si/sau Servicii in orice moment, cu prezentarea sau fara prezentarea motivului, cu sau fara notificare prealabila si fara nicio raspundere, daca va incadrati in cazurile de mai sus.

 

Prin participarea dumneavoastra la orice eveniment offline initiat de pe STOMATOLOGI ROMANIA, sunteti de acord sa eliberati de orice raspundere si orice responsabilitate STOMATOLOGI ROMANIA fata de orice si fata de toate pierderile, distrugerile, drepturile, pretentiile si actiunile de toate felurile incluzand, fara nicio limitare, vatamarea corporala, deces si distrugeri de proprietati, fie direct, fie indirect, legate de sau care decurg din participarea dumneavoastră în orice astfel de eveniment offline initiat de pe STOMATOLOGI ROMANIA.

Termeni de Utilizare

1) Interactiunile dumneavoastra.

Sunteti responsabili in mod individual si direct pentru interactiunile si comunicarea cu alti Membrii. Trebuie sa intelegeti ca STOMATOLOGI ROMANIA in nici un fel nu cerceteaza Membrii sai, STOMATOLOGI ROMANIA nici nu se afla in spatele vreunor membrii, nu tine partea nimanui avand doar rol de moderator si nici nu verifica declaratiile Membrilor sai. STOMATOLOGI ROMANIA nu reprezinta pe nimeni in mod particular si nici nu reprezinta garantia nimanui cu privire la conduita Membrilor sau la compatibilitatea cu nici un Membru actual sau viitor. Va recomandam ca daca alegeti sa intalniti sau sa schimbati informatii personale cu orice membru al site-ului STOMATOLOGI ROMANIA sa faceti singur o cercetare prealabila a persoanei respective.

In nici o situatie STOMATOLOGI ROMANIA nu e raspunzator pentru nici o dauna de orice fel, fie directa, indirecta, generala, speciala, compensatoare, consecinta, si/sau incidentala, rezultata din sau in relatie cu conduita dumneavoastra sau a oricarui altcuiva in legatura cu utilizarea Serviciilor, incluzand fara limitare, vatamarea corporala, stres emotional, si/sau orice alte daune rezultate din comunicare sau intalniri cu alti utilizatori inscrisi ai acestor Servicii sau persoane pe care le-ati cunoscut prin intermediul acestor Servicii.

 

2) Eligibilitate.

Contul Membrului in acest Serviciu devine nul in cazul in care este interzis. Folosind acest Site si a Serviciilor lui, reprezentati si garantati ca toate informatiile de inscriere pe care le-ati furnizat sunt adevarate si exacte si ca sunteti de acord sa mentineti exactitatea acestor informatii. In continuare, reprezentati si garantati ca aveti 18 ani sau mai mult si ca utilizarea site-ului STOMATOLOGI ROMANIA nu violeaza nicio lege aplicabila si nicio reglementare. Profilul dumneavoastra poate fi sters fara avertizare, daca se dovedeste ca ati prezentat o varsta falsa si ca aveti sub 18 ani. Contul dumneavoastra este doar pentru uzul dumneavoastra personal si nu aveti voie sa autorizati pe altcineva sa il foloseasca, inclusiv profilul sau adresa dumneavoastra de email. Doar dumneavoastra sunteti responsabil pentru tot continutul publicat sau afisat prin intermediul contului dumneavoastra, inclusiv orice mesaj email si pentru interactiunea dumneavoastra cu alti membrii.

 

3) Termen/Taxe.

Acest Acord are efect maxim si deplina forta atata timp cat folositi acest Site,Serviciile acestui Site si/sau cat timp sunteti Membru. Puteti sa inchideti contul in orice moment. STOMATOLOGI ROMANIA poate inchide contul pentru orice motiv, dupa trimiterea unei notificari pe adresa de email furnizata in timpul creerii contului sau o alta adresa de email, daca ati furnizat asa ceva ulterior catre STOMATOLOGI ROMANIA. Folosin Serviciile si devenind Membru, sunteti de acord ca STOMATOLOGI ROMANIA isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru Servicii, daca asa decide conducerea si sa inchida un Cont al unui Membru daca Membrul respectiv incalca acest Acord sau (in cazul in care s-ar solicita o taxa) nu plateste pentru Serviciile solicitate, asa cum cere acest Acord.

 

4) Utilizare Non Comerciala de catre Membrii.

Site-ul este doar pentru uzul personal al Membrilor si nu poate fi folosit pentru scopuri comerciale cu exceptia celor care au fost stabilite de comun acord cu Conducerea site-ului STOMATOLOGI ROMANIA. Folosirea ilegala si /sau neautorizata a site-ului, incluzand colectarea de username-uri si/sau adrese de email ale Membrilor prin metode electronice sau orice alta metoda in scopul trimiterii de email-uri nesolicitate, formulare neautorizate sau conectari la Site neautorizate vor fi investigate. Reclamele comerciale, legaturile afiliate si orice alta forma de solicitare sau reclama vor fi sterse imediat din profilul membrului fara nicio notificare si poate duce la inchiderea contului Membrului, daca nu exista un acord intre membrul respectiv si conducerea Site-ului. Vor fi luate toate masurile legale si se vor actiona in instanta de catre STOMATOLOGI ROMANIA pentru orice utilizare ilegala sau neautorizata a Site-ului.

 

5) Drepturile de proprietate asupra Continutului site-ului STOMATOLOGI ROMANIA.

STOMATOLOGI ROMANIA detine si mentine toate drepturile de proprietate asupra Site-ului si Serviciilor. Pentru informatiile aflate in domeniul public si cele postate de catre Membrii, site-ul STOMATOLOGI ROMANIA nu isi asuma raspunderea. Va recomandam sa folositi doar informatii care nu va pot creea probleme cu drepturile de proprietate.

 

6) Continutul postat pe Site.

a. Intelegeti si sunteti de acord ca STOMATOLOGI ROMANIA poate revizui si sterge orice continut, mesaj, mesaj Messenger de pe site-ul STOMATOLOGI ROMANIA, poze sau profile (la un loc, "Continut") care in propria opinie a site-ului STOMATOLOGI ROMANIA violeaza acest Acord sau care poate fi ofensator, ilegal sau violeaza drepturile, dauneaza sau pun in pericol siguranta oricarui Membru.

 

b. Sunteti unicii raspunzatori pentru Continutul pe care il publicati sau afisati (denumit in continuare, "postare") in aceste Servicii sau pentru orice material sau informatie pe care o transmiteti altor Membri.

 

c. Postand orice Continut in zona publica a Site-ului, dati permisiunea STOMATOLOGI ROMANIA sa foloseasca, sa afiseze si sa ofere publicului acest Continut prin intermediul Site-ului. Aceasta permisiune ia sfarsit in momentul in care dumneavoastra stergeti acest Continut din Site.


d. Ceea ce urmeaza este o lista partiala a tipului de Continut care este ilegal sau interzis in Site. STOMATOLOGI ROMANIA isi rezerva dreptul sa investigheze si sa ia masurile legale necesare si potrivite, la propria discretie, impotriva oricui violeaza aceasta dispozitie, incluzand fara limitare, stergerea comunicatiei ofensatoare din Serviciu si inchiderea contului acelui Membru care a incalcat aceasta dispozitie. Continutul interzis include Continut care:

 

i. este evident ofensator si promoveaza rasismul, bigotismul, ura sau vătămări fizice de orice fel împotriva oricărui grup sau individ;


ii. hartuieste sau invoca hartuirea unei alte persoane;


iii. implica transmiterea de "mail-uri cu reclame", "lanturi de scrisori," mass mail-uri nesolicitate sau "spamming";


iv. promoveaza informatii despre care stiti ca este fals, induce in eroare, promoveaza activitati ilegale, sau cu conduita abuziva, periculoasa, obscena, defaimatoare sau calomnioasa;


v. promoveaza copii ilegale sau neautorizate ale lucrarilor inregistrate ale altor persoane, cum ar fi furnizarea de programe pentru calculator piratate sau link-uri catre acestea, furnizarea de informatii pentru a eluda dispozitivele de protectie impotriva copierii instalate de fabricant, sau furnizarea de muzica piratata sau link-uri catre fisiere de muzica piratata;


vi. contine zone restrictionate, pagini la care accesul se face numai prin parola, pagini ascunse sau imagini (acestea nefiind legate la sau de la o alta pagina accesibila);


vii. promoveaza materiale care exploateaza oameni sub varsta de 18 ani intr-o maniera sexuala sau violenta sau solicita informatii personale de la orice persoana sub 18 ani.;


viii. promoveaza informatii cu caracter instructiv despre activitati ilegale cum ar fi fabricarea sau cumpararea ilegala de armament, violarea intimitatii cuiva sau promovarea si creerea de virusi de computere;


ix. solicita parole sau informatii personale de identificare pentru scopuri comerciale sau ilegale de la alti useri;


sau x. implica activitati comerciale si/sau vanzari fara a avea initial acordul nostru scris, cum ar fi concursuri, bartere, advertising, sau scheme piramidale.

 

e. Trebuie sa folositi Serviciul intr-o maniera care respecta orice si toate legile si reglementarile in vigoare.

 

f. Nu va puteti angaja in a face reclama la ceva, sau sa solicitati vreunui Membru sa cumpere sau sa vanda vreun produs sau serviciu prin Serviciul nostru. Nu puteti transmite niciun lant de scrisori sau mail-uri reclama altor Membrii. Desi STOMATOLOGI ROMANIA nu poate monitoriza conduita Membrilor site-ului, este de asemenea o incalcare a regulilor a se folosi orice informatie obtinuta prin intermediul Serviciului nostru pentru a hartui, abuza, vatama o alta persoana sau a contacta, a trimite reclame, a solicita orice Membru sa vanda sau sa cumpere fara acordul lui prealabil explicit. In scopul de a proteja Membrii nostrii de astfel de reclame sau solicitari, STOMATOLOGI ROMANIA isi rezerva dreptul de a restrictiona numarul de email-uri pe care un Membru le poate trimite altui Membru pe parcursul a 24 de ore la un numar pe care STOMATOLOGI ROMANIA il considera potrivit.

 

g. Nu puteti acoperi sau face greu de vazut bannere-le reclama din pagina profilului personal sau din orice pagina a site-ului STOMATOLOGI ROMANIA via HTML/CSS sau alta metoda.

 

h. Orice utilizare automata a sistemului, ca de exemplu folosirea scripturilor pentru adaugarea de prieteni, este interzisa.

 

i. Nu aveti dreptul sa incercati sa va dati drept alt user sau persoana fie ca este sau nu membru al STOMATOLOGI ROMANIA.

 

j. Nu puteti folosi niciodata contul, username-ul sau parola altui Membru si de asemenea nu aveti dreptul sa dati parola dumneavoastra unei terte parti sau sa permiteti unei terte parti sa acceseze contul dumneavoastra.

 

k. Nu puteti sa vindeti sau sa transferati cuiva profilul dumneavoastra.

 

7) Politica Copyright.

Nu puteti posta, distribui sau reproduce in niciun fel orice material cu copyright, marca inregistrata sau alte informatii detinute de altcineva, fara obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al proprietarului care are astfel de drepturi. Este politica site-ului STOMATOLOGI ROMANIA sa inchida conturile oricarui membru care in mod repetat incalca drepturile de copyright, dupa notificarea STOMATOLOGI ROMANIA de catre propietarul de drept sau de catre agentul legal al proprietarului de drept. Fara limitarea celor de mai sus, daca credeti ca lucrarea dumneavoastra a fost copiata si postata in Serviciul nostru intr-un mod care constituie incalcarea drepturilor dumneavoastra, va rugam furnizati-ne urmatoarele informatii: o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele detinatorului de drept (copyright), o descriere a lucrarii cu copyright pe care o considerati incalcata; o descriere a locului unde materialul pe care il considerati incalcat este localizata in Site; adresa dumneavoastra, numarul de telefon, si o adresa de email; o declaraţie scrisa de dumneavoastra ca aveti convingerea de buna credinta, ca utilizarea in litigiu nu este autorizata de catre proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia sau lege; o declaratie facuta de dumneavoastra, facuta sub cunostinta pedepsei de sperjur, ca informatiile de mai sus din notificarea dumneavoastra sunt corecte si ca dumneavoastra sunteti propietarul drepturilor sau ca sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului de drept. Pentru probleme de copyright, STOMATOLOGI ROMANIA poate fi contactat via adresa de email.


8) Dispute intre Membrii.

Sunteti unici responsabili pentru interactiunile dumneavoastra cu alti Membrii ai site-ului STOMATOLOGI ROMANIA. STOMATOLOGI ROMANIA isi rezerva dreptul, dar nu are nicio obligatie, sa monitorizeze disputele dintre dumneavoastrasi alti Membrii.

 

9) Conditii legale.

STOMATOLOGI ROMANIA nu este responsabil pentru niciun continut incorect sau inexact postat in Site sau in conexiune cu Serviciile furnizate, daca este cauzat de useri ai Site-ului, Membrii sau de orice echipament sau programare asociata cu sau utilizata in Serviciul nostru. STOMATOLOGI ROMANIA nu este responsabil pentru conduita, fie ea online sau offline, a oricarui user al Site-ului sau Membru al Serviciului nostru. STOMATOLOGI ROMANIA nu isi asuma nicio responsabilitate pentru nicio eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defect, intarziere in operare sau transmitere, esuare a linei de comunicatii, furtul, distrugerea sau accesul neautorizat la, sau modificare a comunicatiei oricarui user sau Membru. STOMATOLOGI ROMANIA nu este responsabil pentru nicio problema sau functionare defectuoasa tehnica a oricarei retele sau linii de telefonie, sistemelor de computere online, servere sau provideri (furnizori de internet), echipament computerizat, programe, esecul oricarui email sau player datorate problemelor tehnice sau congestiei de trafic de pe Internet sau de pe orice Website sau combinatii cu privire la aceasta, incluzand orice vatamare sau dauna a computerului userilor si/sau Membrilor sau a oricarei alte persoane in relatie cu sau rezultand din participarea sau descarcarea de materiale in conexiune cu Site-ul si/sau in conexiune cu Serviciul nostru. Sub nicio circumstanta STOMATOLOGI ROMANIA nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau dauna, incluzand vatamarea personala sau decesul, rezultata din utilizarea acestui Site sau a Serviciilor noastre si nici din utilizarea Continutului postat in Site sau transmis Membrilor, precum si din orice interactiune intre userii acestui Site, fie online fie offline. Site-ul si Serviciile sunt furnizate "ASA CUM SUNT" si STOMATOLOGI ROMANIA in mod expres declina orice garantie a adecvarii la un scop anume sau non-incalcarea dreptului comunitar. STOMATOLOGI ROMANIA nu poate garanta si nu va promite vreun rezultat specific din folosirea Site-ului si/sau a Serviciilor noastre.

 

10) Limitare de raspundere.

IN NICI O SITUATIE STOMATOLOGI ROMANIA NU VA FI RASPUNZATOR FATA DE DUMNEAVOASTRA SAU ORICAREI TERTE PARTI PENTRU ORICE DAUNA IN MOD INDIRECT, IN CONSECINTA, EXEMPLAR, INCIDENTAL, SPECIAL SAU PUNITIV, INCLUZAND DAUNE DE PIERDERI DE PROFIT PRODUSE DE FOLOSIREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SITE-ULUI SI A SERVICIILOR NOASTRE, CHIAR DACA STOMATOLOGI ROMANIA A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. PRIN ORICE ESTE CONTRAR CELOR SCRISE AICI, RASPUNDEREA STOMATOLOGI ROMANIA FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE FEL DE CAUZA SI INDIFERENT DE FORMA ACTIUNII, VA FI INTOTDEAUNA LIMITATA LA SUMA PLATITA DE CATRE FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA CATRE STOMATOLOGI ROMANIA PENTRU SERVICIILE FURNIZATE IN TIMPUL CALITATII DE MEMBRU.


11) Litigii.

In cazul in care exista vreun litigiu cu privire la sau care implica Site-ul si/sau Serviciile noastre, prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord ca orice litigiu sa fie reglementat de legile zonei in care suntem localizati, si sunteti de acord ca acest litigiu sa se rezolve in zona in care noi suntem localizati.

 

12) Raspundere civila.

Sunteti de acord sa despagubiti STOMATOLOGI ROMANIA, subsidiarii sai, afiliatii, agentii, alti parteneri si angajati, pentru orice pierdere, raspundere, drepturi sau cereri, incluzand onorariile pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Serviciilor noastre prin incalcarea prezentului Acord si/sau care decurg dintr-o incalcare a prezentului Acord si/sau orice incalcare a reprezentarii dumneavoastre si garantiile stabilite mai sus.

 

13) Altele.

Acest Acord este acceptat odata cu inceperea utilizarii de catre dumneavoastra a Site-ului si este in continuare confirmat si afirmat de catre dumneavoastra devenind Membru al Serviciilor noastre. Acest Acord constituie intregul acord dintre dumneavoastra si site-ul STOMATOLOGI ROMANIA in ceea ce priveste utilizarea Site-ului si/sau a Serviciilor noastre. Esecul STOMATOLOGI ROMANIA de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a prezentului Acord, nu trebuie sa functioneze ca o renuntare la acest drept sau prevedere. Titlurile capitolelor din prezentul Acord sunt doar de convenienta si nu au efect legal sau contractual. Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari cu privire la prezentul Acord. STOMATOLOGI ROMANIA.


AM CITIT ACEST ACORD SI SUNT DE ACORD CU TOATE DISPOZITIILE PREZENTATE MAI SUS.

Copyright © 2017 dr.Paduraru Radu.