Membri Grupuri Anunturi Stiri Articole Evenimente Sites _bx_forums Chat Despre Noi Ajutor
  •  
 
 
Intrebari Frecvente
Cum ma pot inscrie ?
Te poti inscrie intrand pe "Inscrie-te acum" direct in pagina principala sau facand click pe imaginile din pagina principala. De asemenea te poti inscrie facand click AICI .
Ce date sa folosesc ?
Este recomandabil, tinand cont de profilul site-ului, sa folositi date cat mai reale. In rubrica titlu puteti trece numele cabinetului dumneavoastra, iar la descriere puteti trece gradul profesional.
Exista posibilitatea participarii la discutii pe judete ?
Sigur,in "Grupuri" veti gasi toate judetele din Romania si va puteti inscrie in judetul din care apartineti, acolo putand purta discutii care privesc doar judetul dumneavoastra. De asemenea in Forum aveti categoria "Probleme locale", unde de asemenea puteti discuta pe teme ce privesc judetul dumneavoastra.
Pot posta poze si ce fel de poze pot posta ?
Puteti posta poze intrand la categoria "Poze" si urmarind instructiunile de acolo. Puteti posta poze cu dumneavoastra sau poze legate de stomatologie. Acelasi lucru il puteti face si in Forum.
Ce pot posta la rubrica "Articole" ?
Aici puteti posta articole importante din domeniul stomatologiei, de asemenea vom incerca si noi, in masura timpului disponibil.
Ce se poate posta la rubrica "Evenimente" ?
Aici puteti posta evenimente stomatologice ce vor avea loc. Daca doriti ca NOI sa postam aceste informatii, trebuie sa furnizati detaliile necesare ori administratorilor site-ului, ori pe adresa de yahoo messenger stomatologiromania.
Cine poate face "Sondaje" ?
Atat membrii inscrisi cat si administratia pot face diverse sondaje.Pentru a putea creea un sondaj intrati in aceasta pagina si apasati "Sondajele mele", apoi urmati instructiunile.
Cum pot folosi Forumul ?
Apasand butonul "Forum" se va deschide o fereastra separata cu Forumul in care in mod normal ar trebui sa fiti autentificati automat. Daca acest lucru nu se intampla, aveti grija sa va autentificati exact cu acelasi user si cu aceeasi parola cu care v-ati logat si pe site. Daca aveti Forumul deschis in browser de multa vreme si nu ati avut nicio activitate veti fi delogati automat si va trebui sa va reautentificati daca veti vrea sa postati din nou. Pentru activitatea in forum aveti instructiuni acolo.
Cum pot folosi Chat-ul ?
Apasand butonul "Chat" veti fi logati automat in chat. Studiati cu atentie comenzile Chat-ului (nu sunt complicate) si purtati discutii in mod direct si real scriind pe chat.
Cine ma poate ajuta daca am si alte nelamuriri ?
In primul rand va va ajuta administratia iar aceasta o puteti solicita atat pe site cat si la ID-ul de yahoo messenger stomatologiromania. In al doilea rand va vor ajuta moderatorii si uneori chiar alti utilizatori. Intrebati si veti primi raspunsuri.
Copyright © 2017 dr.Paduraru Radu.