Membri Grupuri Anunturi Stiri Articole Evenimente Sites _bx_forums Chat Despre Noi Ajutor
  •  
 
 
Despre Noi
Site-ul STOMATOLOGI ROMANIA a fost creat pentru ca toti stomatologii din tara impreuna cu asistentele, tehnicienii si studentii la stomatologie sa aiba un loc in care sa se poatea intalni si discuta pentru a obtine o mai buna organizare a acestui domeniu in Romania.Siteul respecta intimitatea voastra.

Pe site-ul nostru STOMATOLOGI ROMANIA veti fi intotdeauna multumiti pentru ca NOUA NE PASA, ne pasa de cum va simtiti voi, ne pasa de oameni. Dorim sa contribuim la disparitia haosului legislativ si organizatoric, ne pasa sa aducem zambetul si multumirea pe fata romanilor ( cei care sunt in afara tarii, poate au observat ca, spre deosebire de romani, in alte tari oamenii nu umbla pe strazi atat de incruntati ca romanii, mai si zambesc sau sunt mai senini ). In acest context veti intalni colegi, veti vorbi cu ei, ii veti cunoaste si poate impreuna veti putea gasi solutii care sa rezolve toate problemele cu care se confrunta STOMATOLOGIA in zilele noastre.

In octombrie 2009 a inceput contructia site-ului, ceea ce nu a fot usor, mai ales datorita necesitatii de a alege un format si un continut cat mai complex, care sa va ofere cat mai multe posibilitati de intercomunicare care apoi sa fie integrat si facut functional. Am reusit, site-ul este la dispozitia voastra. Folositi-l asa cum credeti de cuvinta respectand in primul rand regulile de bun simt, respectandu-i pe ceilalti si nu in ultimul rand respectand regulamentul nostru, descris in "Termenii de utilizare".

Pentru ca tot ce am spus mai sus sa se intample, am structurat site-ul pe mai multe module, module care se regasesc in meniul superior. Pe toate paginile site-ului veti gasi diverse link-uri, fiecare avand ceva de oferit. Astfel de link-uri se vor gasi si in continutul textelor. Aveti multe posibilitati pe acest site.

Totul incepe Acasa, apoi se continua cu restul modulelor: Membrii, Grupuri, Anunturi Clasificate pe Categorii, Articole, Poze, Evenimente, Sondaje, Radio, si cele mai importante si cautate de multi utilizatori Forumul, si Chat-ul.

Fiecare user are la dispozitie Contul sau, Mesageria sa, Profilul sau, iar prin intermediul Prezentei sale poate comunica direct cu alti useri cu ajutorul Instant Messenger-ului.

Site-ul, forumul si chatul sunt moderate si administrate de catre moderatorii nostrii, care au datoria sa asigure buna functionare a site-ului si sa ia la cunostiinta sugestiile si reclamatiile voastre. Aceste reclamatii si sugestii vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.

Cele mai multe detalii le veti descoperii singuri utilizand serviciile pe care vi le-am pus la dispozitie. In speranta ca ceea ce am creat aici va place si vi se pare util, va dorim O PETRECERE A TIMPULUI CAT MAI UTILA PE ... STOMATOLOGI ROMANIA !!!
Copyright © 2017 dr.Paduraru Radu.